Najnovšie recenzie zo sekcie Nožnice na trávu
Jednoduchý na obsluhu, ľahký do ruky. Výhodou je odnímateľná teleskopická rúčka.
Nevýhodou je, že nemá poistku - aretáciu spúšte a treba počas celej práce držať stisnuté tlačidlo.
Maximálna dĺžka chodu je 30min, takže si každý musí zvážiť, či je to preňho dosť alebo nie.
Veľmi dobrý výber tovaru, nožnice sú super na vystrihanie trávy okolo záhonov, kríkov, kvetov, super voľba. Zvládne to v pohode aj žena.
- super mašina
Som velice spokojna
- manzelka je spokojna
ulahcuje pracu ,dobry pomocnik s travnikom
zatial som nevyskušal ale vyzerá ok
- Ľahučké , dobrá cena
Obsluha jednoduchá. Som spokojná
- Vzhľadom na cenu nemožno mať námietky, ale spomeniem ich ak by boli pre niekoho dôležité a siahol by radšej po drahšom prístroji
- Dlhé nabíjanie batérie
- Otáčky by mohli byť vyššie
- Lišta na trávu by mohla byť širšia, príp. by mohli byť v balení 2 rôzne lišty s rôznym záberom
- No vzhľadom na cenu sú tieto námietky neadekvátne...
- V manuály sa neuvádza výkon motora vo W
Kvalita za dobrú cenu
- Už som vyskúšala, pracuje sa ľahko, výborná vec, škoda, že som to už nemala skôr, ja ako žena, viem veľmi pekne vystríhať priestor pri chodníku, oploteniu, tam,kde sa manžel nedostane s kosačkou.
- Super
- Šikovné
Produkt pracuje ako má. :)
- Vybrala som na zaklade dobrych recenzii. Sikovny pomocnik na drobne prace okolo chodnikov, kvetov tam kde kosacka je velka... cena ok, vzhladom k tomu, ze bateria vydrzi kolko vydrzi.. keby som sa este raz mala rozhodovat, volim opat tento vyber
- Pôvodne som myslel, že sa dajú nože otočiť o 90 st. Ale pravdepodobne sa to nedá, tak strihanie je veľmi nepraktické .
Kvalita za rozumnú cenu.
- lahké nožnice
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »