Najnovšie recenzie zo sekcie Nožnice na trávu
Aku nožnice na trávu spĺňajú presne to čo som chcela, sú ľahké a do ruhy. S výmennou časťou na kríky zvládnu iba malé kríky :(
- dobre sa s ním pracuje , bez káblov
- zatial prve kosenie a super
- neskutocna vydrz na baterke 4ah LIHD
- zbytocne velkey kufor metabox 145 L, vsetko sa to zmesti aj do klasickej 145
Vynikajúca vec trávnik okolo obrubnikov som mala 3 krát rýchlejšie urobený ako z obyčajnými nožnicami
- karátka doba na to aby som mohol hodnotiť
Krátka doba aby som mohol hodnotiť
Skvelý dlho vydrží ísť .
- prakticka a ergonomicka rukovat
- nastavenie uhla strihania
- bateria
zatiaľ dobre:-)
Perfektná vyváženosť nožníc,pri silnejšom AKU vydrží strihať dlhšie ako majiteĺ ,vyššia cena,ale stojí za to.⁹
Som spokojný. Je to už druhý kus.
Metabo SGS 18 LTX Q 601609850
Pridané: 20. apríla 2023
(naposledy upravené 20. apríla 2023)
Zakúpený v Doktor Kladivo
ešte mi neprišlo už čakame 8 dní
- Lacné, ale až prekvapujúco výkonné.
Idú ako kosačka, príjemne nás prekvapili svojou výkonnosťou, napriek tomu, že sú lacné. Predošlá značka, ktorú sme mali, nebola také dobrá. Ľahko a efektívne sa s nimi pracuje.
Cena
nemozem hodnotit, co som este nevyskusal...
- spokojnosť
Doporučujem.
- Su ostre - uvidim dokedy
- Lahke na tvarovanie okrasnych krikov
- Vymenitelny akumulator
- Indikátor nabitia batérie
- 2 lišty, jednoduchá výmena
Za tú cenu.
- Výhodou pre mňa bolo, že viem použiť akumulátory, s ktorými pracujem v profesii s ostatným náradím.
- Výmena nástavcov je komplikovaná - pozor!
- Kupoval som to na používanie do vlastnej záhrady pre manželku, no nebudem sa ani pokúšať vysvetliť jej proces výmeny.
- Je prakticky nemožné používanie oboch nástavcov ak nie je po ruke technicky zdatný človek.
- K výmene navyše potrebujete skrutkovač, alebo iný predmet ako náhradu skrutkovača.
- Pri výmene nástavca sa otáčaním spojky ľahko porežete, je tam použitý okrúhly tenučký plech s ostrou hranou. Pre jeho odistenie musíte hľadať nenápadné tlačítko - no konec.
- Makita je v pohode, no toto je prešľap :)
- lahko manipulovatelny
- bateria vydrzi viac ako pol hodinu
- pekne dokosi tazko pristupne trsy trav
- sem-tam vypadava z tej dlhej nasady, nie je sposob ako to pevnejsie uchytit
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »